ΠΡΟΦΙΛ

Τα SLS συστήματα φωτισμού παρέχουν μια γκάμα προϊόντων φωτισμού LED για εξωτερικούς και εσωτερικούς επαγγελματικούς χώρους.

Τα SLS συστήματα φωτισμού χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα και υψηλής ποιότητας LED chips της Bridgelux, σε συνδυασμό με τις άρτιες και αποτελεσματικές διαδικασίες παραγωγής, με εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις προσφέρει αξιόπιστες λύσεις για τις ανάγκες φωτισμού κάθε επαγγελματικού χώρου.

Η συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις στον χώρο του φωτισμού παγκοσμίως μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργούμε φωτιστικά που εξασφαλίζουν την καλύτερη σχέση απόδοσης-κατανάλωσης.

Φωτισμοί χώρων με υψηλές απαιτήσεις όπως ξενοδοχειακές μονάδες στην Κρήτη αλλά και στην Αθήνα έχουν εμπιστευτεί τον υποβρύχιο φωτισμό των εγκαταστάσεων τους καθώς και τον εξωτερικό αρχιτεκτονικό φωτισμό των τεράστιων κήπων τους στα SLS συστήματα φωτισμού.

Προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκαταστάσεις με ιδιαίτερες συνθήκες λειτουργίας. Σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού κατασκευάσαμε φωτιστικά τα οποία τοποθετήθηκαν πιλοτικά σε φρεγάτα του Πολεμικού μας Ναυτικού με άριστα αποτελέσματα.

Πρατήρια καυσίμων, υδροηλεκτρικά εργοστάσια, βιομηχανίες, αποθήκες logistics, κοσμηματοπωλεία, καταστήματα ρουχισμού, εμπορικά καταστήματα τροφίμων και άλλοι επαγγελματικοί χώροι έχουν καλύψει τις ανάγκες τους στον φωτισμό με προϊόντα της εταιρίας μας.

Τα SLS συστήματα φωτισμού, με γνώμονα τον ικανοποιημένο πελάτη έχουν σαν δέσμευσή τους, την υψηλή ποιότητα, την εντυπωσιακή απόδοση και την μακρά διάρκεια ζωής των προϊόντων της.

Στόχος των SLS συστημάτων φωτισμού είναι να προσφέρουν προιόντα που θα ικανοποιούν κάθε πελάτη.

Τα συστήματα φωτισμού SLS έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα και υψηλής ποιότητας LED chips της Αμερικάνικης εταιρείας Bridgelux, των αποδοτικότερων φακών της Φινλανδικής εταιρίας LEDIL, του πλέον αξιόπιστου τροφοδοτικού της εταιρίας MEANWELL και του Ελληνικής κατασκευής σώματος από αλουμίνια υψηλής θερμοαγωγιμότητας, με γνώμωνα την καλύτερη σχέση απόδοσης – κατανάλωσης και την αξιόπιστη λύση για τις ανάγκες φωτισμού κάθε επαγγελματικού χώρου.

Το τμήμα R&D και το εξειδικευένο προσωπικό με άρτιες διαδικασίες μελέτης και παραγωγής, εξασφαλίζουν την άριστη κάλυψη των αναγκών φωτισμού επαγγελματικών χώρων, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Η τεχνογνωσία μας εξασφαλίζει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πελάτη με εξαιρετική σχέση απόδοσης / κόστους, after sales service και εγγύηση.

Με γνώμονα τον ικανοποιημένο πελάτη, δεσμευόμαστε για την υψηλή ποιότητα, την άρτια υλοποίηση, την εντυπωσιακή απόδοση και τη μακρά διάρκεια ζωής των προϊόντων μας.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΦΩΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΕΓΑΝΟΙ
ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ
ΦΩΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ
ΦΩΤΙΣΜΟΣ
ΓΗΠΕΔΩΝ
ΔΡΟΜΟΙ
ΠΛΑΤΕΙΕΣ
ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΣ
ΦΩΤΙΣΜΟΣ